Landsvägscykel och fastighetsköp

När jag kör omkring med min 80-tals Pinarello i stan inser jag hur mycket lättare det är att cykla med modernare racers som har ergopower-växelning där man kan växla utan att släppa styret. Den gamla modellen med växelreglage nere på ramen är ju betydligt sämre i stadstrafik. På landsväg funkar det ju ok när man mal på men att böja sig ned för att växla mitt i trafiken är inte så trevligt.

Så nu gör jag ett skifte och hämtar min Giant till stan när jag är i Högfors i helgen. Även om landsvägscyklar främst är till för att köra just på landsväg med tycker jag även att det är de bästa cyklarna för att ta sig fram effektivt i Stockholms innerstad. De flesta kör på olika typer av hybridmodeller eller klassiska herr- och damcyklar av olika typ. Men en landsvägscykel drar ifrån de flesta.

Det säljs inte så mycket fastigheter i Högfors. Om någon ska sälja rekommenderar jag inte Svensk Fastighetsförmedling efter deras påhopp på söksajten Booli. Det är ett så konstigt agerande och det visar att mäklarna inte förstår hur den nya kommunikationen på nätet fungerar.

En reaktion på “Landsvägscykel och fastighetsköp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *